ТОП-5 ідей функціонального декору для ванної та сауни

Фігурний умивальник

Пори однакових білих раковин давно позаду. Сучасний ринок пропонує широку варіативність форм, розмірів, матеріалів та кольорів.

РЕТРО-ДИЗАЙН У ванній кімнаті

Ретро-стиль сьогодні відчуває друге народження. Модними знову стають мотиви, взяті з грецької та римської традицій та давно забуті архаїчні предмети. Дизайнери все частіше йдуть на експерименти, змішують, здавалося б, непоєднувані стильові рішення.

Дизайнерський фігурний умивальник – це вже не просто утилітарний сантехнічний прилад, без якого не обійтися в побуті, а й стилеутворюючий елемент в інтер’єрі.

Декоративне покриття побутових приладів

Звичні речі можуть заграти новими фарбами. Стандартний змішувач або сушка для рушників з декоративним покриттям в незвичайному відтінку 
стане яскравим акцентом в інтер’єрі і не дасть обстановці занудьгувати.

Декоративні зносостійкі покриття з нітрид титану наносяться на об’ємні фігурні вироби будь-якої форми та складності.

Це не тільки декор, а й захист, що продовжує життя металевим, скляним, пластиковим та керамічним. виробів, які «працюють» у вологих зонах.

Панно з гімалайської солі

Сауна – це зона релаксу. Декор має відповідати. Панно з гімалайської солі з м’яким підсвічуванням – аксесуар, який допоможе підтримати антистресову атмосферу.

Таке оздоблювальне рішення «працює» не тільки на настрій, а й на мікроклімат.

Гімалайська сіль – екологічно чистий матеріал, що видобувається у високогір’ях Пакистану. Рожевий відтінок солі забезпечують магній, мідь і калій, що містяться в її складі. При нагріванні декоративні цеглини та панно з гімалайської солі насичують повітря в парній корисними мікроелементами, які сприятливо позначаються на здоров’ї людини та стерилізують повітря.

Дизайнерські сушки для рушників 

Тенденція 21 століття – наділяти декоративним потенціалом найзвичніші побутові речі не оминула і рушникосушки.

Стандартні рушникосушки-змійовики нарівні з банальними білими раковинами – рідкісний гість у дизайнерських проектах.

Вибір дизайнерів знижується на нестандартні моделі, деякі з яких виглядають як арт-об’єкти. Найбільший простір для польоту дизайнерської думки дають електричні сушки для рушників, які ніяк не пов’язані з системами водопостачання, а значить можуть встановлюватися де завгодно.

Скляні “шторки” для ванної

Навіть найпродуманіший дизайн ванної кімнати може зіпсувати пластикова шторка. Елегантна мінімалістична альтернатива – шторки для ванної з прозорого або димчастого скла.

Таке рішення візуально не захаращує інтер’єр, не перетягує на себе увагу, відволікаючи його від оздоблення, і органічно існує на базі будь-якого інтер’єрного стилю.

Окрім візуальних переваг «шторка» зі скла відмінно справляється з основною функцією, захищаючи приміщення та побутову техніку від бризок води. Всі моделі виготовляються із загартованого ударостійкого скла, стійкого до перепадів температур, механічної дії та контакту з миючими засобами.

You may also like...